четвъртък, 20 ноември 2008 г.

Хваление по Божието сърце

В сряда на църква се молих. Защото от много време в сърцето ми Бог е поставил желание да Му служа с хваление. И когато застанах пред Бог, Му казах:
"Господи, искам да се запиша на урици по пеене. Даже в неделя ще говоря с приятелката ми за това и ще я питам за нейната учителка. Разбрах, че била много добра."
Тогава Бог ми каза: "Знаеш ли каква е Моята воля? Какво е в сърцето Ми"
И аз казах: "Не, Господи. Не знам. Просто искам да Те хваля. И записвайки се на уроци, това ще повиши самочувствието ми и хората ще спрат да ми казват това- онова".
Но Бог ми каза: "Добре, ако искаш, се запиши. Но това не е в Моето сърце." ...

"Но защо, Господи, не разбирам. Аз искам да Ти служа"
"Ами много просто. Аз не търся хора, които да си отварят устата правилно. Да вдишват, издишват и т.н. Аз искам сърца за Мен, моето момиче. Просто ела близо до Мен, до сърцето Ми. И Ме хвали. И тогава ще виждаш как небето се отваря и Моето присъствие слиза върху теб. Аз ще пея с твоя глас и ще виждаш как Духът ми действа и сърца са докоснати и променени. Искам да ти дам Моето помазание. Това е, което имам за теб. Не си ли го искала винаги?
И аз казах: "Добре, Господи. Просто ше вдигам ръцете си и ше Те хваля. Ще Ти дам сърцето си. И хвалата ми ще бъде за Теб. И ние ще ставаме едно, Ти и аз, моя любов.И Ти ще се изливаш мощно".
край на откъса

И знаете ли, тогава, него ден, разбрах какво Бог има за нас. Как ТОЙ иска да Го хвалим. Той не иска просто инструменти и плод от устни. Хора, които да показват колко добри музиканти са. И в тях да се надига гордост. Ефекти, пушъци, какви ли не екстри. Толкова наблягаме на това. А вътре в нас- нищо. Не че не трябва да се подобряваме. Да се научаваме да свирим все по- добре. Това е хубаво,но... не е ли най- важно Неговото присъствие? Това Той да слиза и да докосва. Да променя сърцата ни. А ние просто да стоим смирено пред Него и да Го хвалим за Неговата милост и любов. Понякога толкова се съсредоточваме във външните неща, че забравяме това. Забравяме пред Кого стоим и каква е истинската цел на хвалението.
Бог ми показа и още нещо, което не знаех дотогава. ПРОРОЧЕСКО ХВАЕНИЕ. ХВАЛЕНИЕ ОТ ДУХА. ТОВА Е, КОЕТО ТОЙ ИСКА И КОЕТО Е В НЕГОВОТО СЪРЦЕ.
"Аз ще пея чрез теб. Ще ти давам повече и повече от Моето помазание. И то ще идва върху теб. Ще пееш от Духа Ми. Хора ше бъдат изцелявани. Сърца променяни. Животи преобърнати... просто докато Ме хвалите."
Представяте ли си? Това е, което Бог има за нас. Това е, което е в сърцето Му.И аз лично искам то да става реалност в живота ми. Отново и отново. Да го виждам в моята църва. Във всички църви в България. Страхотно е, нали? Толкова прекрасно. Защото нашият Бог е прекрасен!
И знаете ли- Бог направи тази мечта реалност. Тази неделя. И знам, че ще го прави отново и отново в нашия живот. Когато заставаме и Го търсим. С целите си сърца.
В неделя пяхме младежите. Ние не сме кой знае какви музиканти, но просто се молихме. Казахме: "Господи, не ние, а Ти.Действай чрез нас. Молим Те. Нека бъдем съдове в Твоята ръка".
И това продължаваше да звучи вътре в Мен. Думите на Бог:
"Хората ще плачат, докосвани от Духа Ми. Ще бъдат изцелявани. Сърца променяни. Животи преобърнати... просто докато Ме хвалите."
и Бог наистина го направи. Толкова силно чувствах Присъствието Му. В един момент отворих очи и видях хора докоснати. Разплакани. Други се радваха, хвалейки Бог. И толкова се зарадвах, когато една жена дойде и каза: "Слава на Бога, бях много болна. Но докато хвалихме Бог заедно, Той ме изцели. Почувствах как болестта изведнъж изчезна. Стана ми толкова леко. Идваше ми да полетя".
Едно друго момиче дойде и каза: "Беше толкова благословено. Исках Бог да ми покаже нещо. И докато хвалехме Бог, Той ми говори чрез едната песен. Беше толкова реално. Имах такава нужда от това. През цялото време плаках."
Хора, кой го прави това? Милена Димитрова? Нейните музикални спосоности? НЕ!!!!!!!!!!!!! Нашият прекрасен Господ. Духът Му.
Пророческо хваление. Хваление от Духа. Нека се молим повече за това. Да го виждаме непрекъснато в църквите си. На Нова вълна. Навсякъде. Бог да го прави. А ние да бъдем просто инструменти в ръката Му.
Славата да бъде само и единствено на нашият Бог! "

milena_vn

http://www.mila.co.nr/

Няма коментари: