Много отдавна научих че ако имаш карта на погрешния град, без значение колко добро е отношението ти, колко положителна е твоята изповед или колко е въодушевен духът ти, пак ще си останеш изгубен, без да достигнеш желаната цел...
Има десетки „положителни” учители и писатели, но те не ти дават верните принципи да живееш положително. Но след като имаш вярната карта, можеш да използваш своето положително отношение, положителна изповед и положителен дух, които да те подтикнат напред към целите в живота ти. Библията ни снабдява с такава посока.

Библията е картата или принципите, които ще ни заведат там, където искаме да отидем, както във вечността, така и във всекидневния ни живот. Всички философии на света са доказали, че са неприложими и носят провал. Нашите разбити семейства, деца, икономика и нация са доказателства за това. Божието Слово (Библията) може да не е популярно, но само то дава принципите, които водят към щастливи семейства, пълноценен живот, и реализирано призвание. Ако обновим нашия начин на мислене според принципите на Библията, ние ще намерим в живота успеха, който толкова много желаем.

Вярвам, че всеки християнин, а и повечето невярващи хора, желаят да променят живота си и да намерят по добър път, но не знаят как и се чувстват безсилни. Истината е, че ти можеш да се промениш и да бъдеш всичко, което Бог е предопределил да бъдеш. Той ти е предначертал духовен, умствен, физически и финансов успех. Твоя брак, семейство, кариера и самочувствие могат и трябва да бъдат вълнуващи. Нека започнем нашето пътуване по Божията карта (Библията) за обновяване на ума и осъществяване на Божия план за твоя живот.